Even voorstellen

door | februari 5, 2018

Frens Langenberg schilderwerken is het levenswerk van Frens Langenberg.

Frens is al zijn leven lang gefascineerd door wat handen kunnen maken. Door zijn liefde voor het schildersvak en oog voor detail weet Frens van niets iets te maken en kunst van uw kostbare bezit.
Een oud Nederlandse spreuk luidt Vakmanschap is Meesterschap en deze drie woorden beschrijven precies hoe Frens in het leven staat.

Deze levens instelling heeft er ook aan bijgedragen dat Frens in 1989 voor zichzelf begonnen is met zijn bedrijf Schilderwerk & Wandafwerking Frens Langenberg. Na een aantal jaren is Frens ook toegetreden tot een select gezelschap vakmensen die zich Sikkens Quality Partner mogen noemen.

Een Sikkens Quality partner is een schilder die weet wat nodig is om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. De ondergrond is de basis voor een optimale afwerking en lange levensduur. Dit in combinatie met regelmatig onderhoud door de vakman maakt dat uw bezit haar mooie uitstraling en waarde langer houd.

Door op onderstaande link te klikken word u doorverwezen naar het e-mail adres van Frens.

frens.langenberg@ziggo.nl